Project omschrijving

Voor Poké Poké Apeldoorn heeft Flamestudio een website ontwikkeld! Bekijk de resultaten op: https://www.pokepoke-apeldoorn.nl

Het succesverhaal:

Poké Poké Apeldoorn is een bekende restaurant in het centrum van Apeldoorn. Zij serveren gezonde en unieke fastfood producten waaronder Hawaïaanse pokébowls, sushi, salades en nog veel meer. De winkel wordt dagelijks bezocht waardoor het altijd een volle tent is.

Tegenwoordig maakt elke restaurant gebruik van Thuisbezorgd. Omdat iedereen graag online besteld, is dit een slimme keuze naast je fysieke winkel. Echter hangt hier een groot nadeel aan. De commissie per bestelling is relatief hoog waardoor een groot deel van de omzet die online gecreëerd is, gedeeld moet worden met Thuisbezorgd. Hier moest een verandering in komen zodat Poké Poké Apeldoorn volledig onafhankelijk was van een derde partij. Via het internet kwam Poké Poké Apeldoorn terecht bij Flamestudio met de vraag of wij naast een informatieve website, een webwinkel konden implementeren met de functionaliteiten van Thuisbezorgd. Dit is ons succesvol gelukt door verschillende maatwerk oplossingen te implementeren zoals: openingstijden voor de digitale webwinkel, minimum bestelbedrag, het kiezen van een gewenste tijdstip voor je bestelling, de mogelijkheid om je bestelling te laten bezorgen of afhalen, toegang tot bestellingen verlenen op basis van een postcode samen met een overzichtelijke en makkelijke beheersysteem.

Doordat de bezoeker direct informatie kan lezen over het restaurant en een herkenbare bestelproces ervaart, komt Poké Poké Apeldoorn vertrouwelijker over waardoor er dagelijks bestellingen online binnen komen, volledig onafhankelijk.

Tot de dag van vandaag zijn we nog steeds actief in contact met het bedrijf en delen we de bedrijfsactiviteiten via social media en zijn we continue bezig met het optimaliseren van de website. Wilt u ook een succesvolle online onderneming, neem dan contact op met Flamestudio!