Project omschrijving

Voor Besnijdenis Praktijk Nederland heeft Flamestudio een website ontwikkeld! Bekijk de resultaten op: https://dunyabesnijdenis.nl

Het succesverhaal:

Dunyabesnijdenis is in 2017 opgericht en wou in Nederland ondanks alle concurrentie uitblinken en zoveel mogelijk mensen helpen. Het bedrijf moest zichzelf goed voorstellen op het internet om zo positief en professioneel mogelijk  over te komen. Via internet kwam Dunyabesnijdenis terecht bij Flamestudio voor een website en marketing oplossingen. Wij hebben eerst een website gemaakt die gebruiksvriendelijk was voor elk doelgroep en leeftijd. Dit was namelijk heel belangrijk omdat het voor elke bezoeker heel duidelijk moest zijn wat zij voor hen kunnen betekenen. Wij hebben ook ervoor gezorgd dat de teksten zodanig geschreven zijn, dat het de bezoeker aandringt om een afspraak te maken bij Dunyabesnijdenis. Dit hebben we allemaal goed zichtbaar gemaakt op het internet met Google-Adwords, Google Ads, Google-bedrijf, Google-Analytics, SEO-optimalisatie en Facebook campagnes. Tot de dag van vandaag zijn we nog steeds actief bezig met het delen van de bedrijfsactiviteiten via social media.

Dit heeft ervoor gezorgd dat Dunyabesnijdenis maandelijks meer dan 1000+ bezoekers op de website krijgt en via social media positieve opmerkingen ontvangt.

Tot de dag van vandaag zijn we nog steeds actief in contact met het bedrijf en delen we de bedrijfsactiviteiten via social media. Wilt u ook een succesvolle online onderneming, neem dan contact op met Flamestudio!