Project omschrijving

Voor Rijschool Soykan heeft Flamestudio een website ontwikkeld! Bekijk de resultaten op: https://rijschoolsoykan.nl

Het succesverhaal:

Rijschool Soykan is in 2018 begonnen met een rijschool in Barneveld. Het bedrijf biedt voordelige en snelle rijlessen. Dit moest openbaar bekend worden omdat zij unieke diensten hadden vergeleken met concurrenten. Dit bericht moest goed verspreid worden in Barneveld en natuurlijk ook in de omgeving. Via internet kwam Rijschool Soykan bij Flamestudio voor een website en marketing oplossingen. De website moest unieke eigenschappen bevatten zoals een knop voor een whatsapp bericht, donkere huisstijl en kort en krachtige teksten zodat alles direct duidelijk werd voor de bezoeker. Wij hebben via Google specifieke acties gedeeld, SEO-optimalisaties uitgevoerd en via social media platformen berichten gepromoot in specifieke gebieden zodat er meer leerlingen naar het bedrijf zou komen. Dit heeft er voor gezorgd dat meer leerlingen graag aanmelden bij www.rijschoolsoykan.nl voor een rijles.

Tot de dag van vandaag zijn we nog steeds actief bezig met het delen van de bedrijfsactiviteiten via social media en Google.

Tot de dag van vandaag zijn we nog steeds actief in contact met het bedrijf en delen we de bedrijfsactiviteiten via social media. Wilt u ook een succesvolle online onderneming, neem dan contact op met Flamestudio!